Leuke ideeën voor fietsen binnenshuis

Houd jij van fietsen maar hebt u geen tijd om naar buiten te gaan? Of misschien is het slecht weer en wil je niet nat of koud worden. Geen probleem! Je kunt in plaats daarvan een spinning bike kopen en in huis gaan fietsen! Hier zijn leuke ideeën om binnenshuis te fietsen nog leuker te maken:

Muziek hard aanzettenen

Vaak gaat het beter als je een leuk lekker muziekje op hebt staan in huis. Lekker goed die beats door de boxen laten knallen en probeer mee te fietsen met het ritme van de muziek. Dit kan je alleen maar inspireren tot meer motivatie.

Challenge jezelf

Doe een HIIT-workout op je fiets – wissel 30 seconden sprinten af met 30 seconden. Een hele intensieve workout waar je in het begin misschien even moet wennen, maar je zult merken dat hoe vaker en langer je het doet; het resultaat echt te zien zal zijn in een aantal weken tijd.

Race tegen iemand anders in uw huis

Altijd leuk om een leuke uitdaging aan te gaan tegen iemand anders. Bewijs je zelf en misschien motiveert een tweede je wel tot nog beter je best doen. Het is namelijk altijd leuk om een ander te verslaan. Leuk idee: hang een prijs aan de uitslag.

Fietsen terwijl je TV kijkt

Ook TV kijken is een leuke bezigheid. Dit maakt het sporten in huis toch net weer een stukje leuker. Zet een leuk serie’tje op en gaan met die banaan!

Je hebt het vast al eerder gehoord, maar endorfine maakt echt gelukkig. Dus waar wacht je nog op? Ga fietsen en laat die endorfines stromen! Het is goed voor je lichaam en je geest

Ziezo: een paar leuke ideeën om je te motiveren om rond je huis te gaan fietsen!

Bron: Fitnessdelivery

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.